Докато политиците от първите две политически сили си разменят ултиматуми,

...
 Докато политиците от първите две политически сили си разменят ултиматуми,
Коментари Харесай

Костадинов влезе с бутинките. Инфарктен закон

 

Докато политиците от първите две политически сили си разменят ултиматуми, водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов внесе план за Закон за задграничните сътрудници, чиято цел е да изсветли финансирането на медиите и тяхната благосъстоятелност.
-->
На трибунка през залата в Народното събрание той е би трябвало да се наложи законов ред, който да докара до изсветляване и бистрота както на собствеността на медиите, по този начин и за финансиране на публични организации, партии, фондации, цивилен сдружения и всичко останало.

Имаме потребност от изясненост по този въпрос и считаме, че с нашия законопроект това ще се случи. Надяваме се да не се случи това, което стана в Грузия – излязоха тъкмо американските сътрудници да стачкуват. По този метод те самите се осветляват ”, съобщи Костадинов.

В обществото валят обвиняванията за това, че някоя партия, фондация, медия или социална организация прокарва непознати ползи против възнаграждение. Крайно време е да стъпим на основата, която ни дава Европейска комисия. В момента тя стартира процедура по приемането на инструкция, която да регламентира работата на непознатите сътрудници в Европейския парламент, добави водачът на партията.

Костадинов разяснява и патовата политическа обстановка. Той съобщи, че българският парламент се делигитимира, тъй като не прави нужното, а точно - да заседава.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР